LA REVISTA RUMANA



La Revista RUMANA a fost editată la Madrid în martie 2011 și apare până spre sfârșitul anului. “Rumana” a fost o revista care a fost creata special pentru românii din Spania și putea fi cumpărată la punctele de distribuție ale ziarului Românul (editorul revistei), "la un pret accesibil pentru toata lumea". Era o revistă care cuprindea interviuri cu vedete, informații din lumea mondenă, despre sănătate, despre destinații turistice pentru românii din Spania și reportaje de actualitate.


A fost o revistă adresată femeilor, dar și bărbaților, pentru că “Rumana” a fost creată "pentru toți cei care doresc să citească noutăți din cele mai diverse domenii și să fie la curent cu ultimele știri din lumea vedetelor".


Revista a ieșit pe piață într-un format elegant, în condiții grafice deosebite, tipărită pe hârtie de lux și încă de la prima ediție, cititorii au fost impresionați de aspectul modern, de fotografiile de calitate și de subiectele de mare interes cuprinse în paginile sale.

“Cum sa fii mai tânăra in doar 6 zile“, “Nu renunța la apartament. Negociază!“, “Care au fost cele mai elegante vedete pe covorul roșu la Oscar” sunt doar cateva dintre titlurile din primul număr al revistei “Rumana“, care se putea cumpăra în majoritatea punctelor de distribuție ale ziarului Românul și la chioșcurile de ziare din unele localități din regiunea Madrid.

Director revistă: Felix Damian.


Comentarios

Entradas populares